Спонсори

RACE FOR THE CURE® означава нещо специално за всеки участник. Това събитие предлага също и нещо много различно и силно за всеки спонсор. Въпреки, че имаме готови спонсорски пакети, ние можем да направим и специален пакет заедно с вашата компания, която да бъде съобразена с целите и мисията на вашия бранд.

Повече информация за това как да се включите, като Спонсор, можете да получите, като ни пишете през формата за контакт или да ни пишете директно на нашата фейсбук страница

#БягамЗаТеб

RACE FOR THE CURE - ITALY

Победители

Няма значение колко бързо бягаш или ходиш. RACE FOR THE CURE® е един прекрасен ден, в който се събираме, за да покажем солидарност и да станем част от борбата срещу рака на гърдата.

Участници

Race for the CURE е събитие за цялото семейство. Един ден, в които празнуваме живота. Ден, в които изразяваме нашата подкрепа към хората с рак на гърдата, техните семейства, близки и приятели.

Доброволци

Вашата подкрепа и помощ е важна за нас, за да успеем заедно да осъществим Race for the cure и да вдъхнем кураж на всички засегнати пряко или косвено до това заболяване.

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ

#БЯГАМЗАТЕБ
ИНДИВИДУАЛНО

12 лв

на човек

ОТБОРНО

10 лв

на човек

Благодарим за подкрепата

i am water
Novaratis