Race for the cure Bulgaria

Победители

Няма значение колко бързо бягаш или ходиш. RACE FOR THE CURE® е един прекрасен ден, в който се събираме, за да покажем солидарност и да станем част от борбата срещу рака на гърдата.

На този ден преживелите заболяването, които наричаме Победители, носят розови тениски и са заобиколени от техни, семейства, близки и приятели. 

Всички заедно празнуваме живота и победата над това заболяване. Заедно сме по-силни и ще покажем подкрепата си на 29.09.2019 на Race for the Cure. 

Ако си Победител ще се радваме да се присъединиш към останалите Победители и заедно да отпразнуваме това. 

Ако имате допълнителни въпроси към нас можете да ни пишете, като използвате формата за контакт с нас или да ни пошете директно на нашата фейсбук страница

* ПОБЕДИТЕЛИТЕ НЕ ЗАПЛАЩАТ ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ В RACE FOR THE CURE

#БягамЗаТеб

Доброволци

Вашата подкрепа и помощ е важна за нас, за да успеем заедно да осъществим Race for the cure и да вдъхнем кураж на всички засегнати пряко или косвено до това заболяване.

Участници

Race for the CURE е събитие за цялото семейство. Един ден, в които празнуваме живота. Ден, в които изразяваме нашата подкрепа към хората с рак на гърдата, техните семейства, близки и приятели.

Спонсори

Всяка година RACE FOR THE CURE® привлича хиляди участници. Предлагаме на нашите партньори една уникална платформа, чрез която да станат по-разпознаваеми, да подобрят репутацията си, да представят продуктите си.

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ

#БЯГАМЗАТЕБ
ИНДИВИДУАЛНО

12 лв

на човек

ОТБОРНО

10 лв

на човек

Благодарим за подкрепата

i am water
Novaratis